Advertenties van derden en AdSense

Advertenties van derden werken niet anders dan AdSense-advertenties. Alle advertenties van derden, waaronder advertenties die via door Google gecertificeerde advertentienetwerken aan AdSense-uitgevers worden geleverd, moeten voldoen aan het beleid ten aanzien van beeldadvertenties en het contentbeleid van Google.

Advertenties van derden kunnen op de volgende manieren verschillen van AdSense-advertenties:

• Advertenties van derden bevatten niet altijd de tekst 'Ads door Google'.
  • Sommige advertenties van derden kunnen door Google worden aangeboden, maar kunnen externe, door de adverteerder of het advertentienetwerk geleverde tags of cookies bevatten.

Weergave van advertenties van derden deactiveren

Als u beeldadvertenties deactiveert, worden er geen advertenties van derden meer weergegeven op uw site. U vindt meer informatie in de volgende artikelen: