Log ind på en anden enhed end din egen

Hvis du logger midlertidigt ind på en computer, telefon eller tablet, der ikke tilhører dig, skal du bruge et vindue til privat browsing.

Eksempel:

• En offentlig computer, der er tilgængelig for mange andre, f.eks. på et bibliotek eller en internetcafé
  • En enhed, du har lånt af en ven eller et familiemedlem

Hvis du deler en enhed eller browser med nogen, du har tillid til, kan du konfigurere den til flere brugere. Se, hvordan du deler Chrome med andre.

Brug privat browsing

Hvis du logger ind på en enhed, der bruges af andre, skal du følge vejledningen nedenfor, så andre ikke kan:

• Bruge din Google-konto
  • Se, hvad du har søgt efter, eller hvilke websites du har besøgt
  • Se, om du var logget ind på din konto

I Chrome

1. Åbn Chrome på en computer.
  2. Klik på Profil Profil øverst til højre på siden.
  3. Klik på Gæst.
  4. Gå til en Google-tjeneste, f.eks. www.google.dk, og log ind på din konto.
  5. Når du er færdig med at bruge nettet, skal du lukke browservinduet for delefunktionen. Din browserhistorik samt dine cookies og websitedata slettes.

Når du bruger delefunktionen i Chrome og logger ind, gælder følgende:

• Søgninger, du foretager, websites, du besøger, samt anden aktivitet gemmes ikke i browserens historik.
  • Aktivitetsadministration fungerer dog, så den samme aktivitet som sædvanlig gemmes på din Google-konto.
  • Cookies slettes, når du afslutter delefunktionen.

Se, hvordan du bruger delefunktionen i Chrome.

På Chromebook: Se, hvordan du bruger en Chromebook som gæst.

I andre browsere

Bemærk! Privat browsing fungerer muligvis anderledes i andre browsere. Læs oplysningerne, når du følger vejledningen til privat browsing.

1. Åbn en browser, f.eks. Safari, på en computer.
  2. Åbn et vindue til privat browsing. Du kan se, hvordan du gør dette, ved at vælge din browser nedenfor:
  3. Gå til en Google-tjeneste, f.eks. www.google.dk, og log ind på din konto.
  4. Når du er færdig med at bruge nettet, skal du lukke alle vinduer til privat browsing eller logge ud. Sådan logger du ud:
    1. Gå til en Google-tjeneste, f.eks. www.google.dk.
    2. Klik på dit profilbillede, dine initialer eller din mailadresse øverst til højre.
    3. Klik på Log ud.

Hvis du ikke kan bruge privat browsing

1. Åbn en browser, f.eks. Chrome.
  2. Følg vejledningen nedenfor, før du logger ind, og efter du er logget ud: