Iniciar la sessió en un dispositiu que no és vostre

Si inicieu la sessió temporalment en un ordinador, un telèfon o una tauleta que no són vostres, utilitzeu una finestra de navegació privada.

Per exemple:

• Un ordinador públic al qual pugui accedir molta gent, com ara en una biblioteca o un cibercafè.
  • Un dispositiu que us hagi deixat un amic o un membre de la família.

Si compartiu un dispositiu o un navegador amb persones en qui confieu, podeu configurar-lo per a diverses persones. Obteniu informació sobre com podeu compartir Chrome amb altres persones.

Navegar en privat

Si inicieu la sessió en un dispositiu que fan servir altres persones, seguiu els passos que s'indiquen a continuació perquè els altres usuaris no puguin:

• Utilitzar el vostre Compte de Google.
  • Veure les cerques que heu fet i els llocs que heu visitat.
  • Comprovar que s'ha iniciat la sessió al vostre compte.

A Chrome

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil.
  3. Feu clic a Convidat.
  4. Aneu a un servei de Google, com ara www.google.com, i inicieu la sessió al vostre compte.
  5. Quan hàgiu acabat d'utilitzar el web, tanqueu la finestra de navegació en mode de convidat. L'historial de navegació, les galetes i les dades dels llocs web se suprimiran.

Quan utilitzeu el mode de convidat a Chrome i hi inicieu la sessió, passa el següent:

• Les cerques que feu, els llocs web que visiteu i altres activitats no es desen a l'historial del navegador.
  • S'apliquen els vostres controls d'activitat, així que es desa al vostre Compte de Google la mateixa activitat de sempre.
  • Se suprimeixen les galetes quan sortiu del mode de convidat.

Obteniu més informació sobre com podeu utilitzar el mode de convidat a Chrome.

A Chromebookobteniu informació sobre com podeu utilitzar un Chromebook com a convidat.

En altres navegadors

Nota: és possible que la navegació privada funcioni de manera diferent en diversos navegadors. Consulteu-ne els detalls quan seguiu les instruccions per navegar en privat.

1. Obriu un navegador, com ara Safari, a l'ordinador.
  2. Obriu una finestra privada. Per obtenir informació sobre com podeu fer-ho, seleccioneu el vostre navegador:
  3. Aneu a un servei de Google, com ara www.google.com, i inicieu la sessió al vostre compte.
  4. Quan hàgiu acabat de navegar pel web, tanqueu totes les finestres privades o tanqueu la sessió. Per tancar la sessió, seguiu aquests passos:
    1. Aneu a un servei de Google, com ara www.google.com.
    2. A la part superior dreta, feu clic a la vostra imatge de perfil, inicial o adreça electrònica.
    3. Feu clic a Tanca la sessió.

Si no podeu navegar en privat

1. Obriu un navegador, com ara Chrome.
  2. Seguiu aquests passos abans d'iniciar la sessió i després de tancar-la: