Lähetä kuolleen käyttäjän tiliin liittyvä pyyntö

Ihmiset odottavat Googlelta tietojensa turvaamista myös kuolemansa yhteydessä.

Suunnitelmat oman tilisi varalle
Tilin käyttämättömyydenhallinta on paras tapa ilmoittaa Googlelle siitä, kenellä on oikeus käyttää tietojasi, ja haluatko, että tilisi poistetaan. Ota käyttämättömyydenhallinta käyttöön tililläsi.

Menehtyneen käyttäjän tiliin liittyvä pyyntö
Ymmärrämme, että kaikki käyttäjät eivät ole jättäneet selkeitä ohjeita siitä, mitä heidän verkossa oleville tileilleen tulee tehdä. Google voi joissakin tapauksissa auttaa menehtyneen käyttäjän lähiomaisia ja edustajia tilin sulkemisessa. Voimme myös joissakin tapauksissa toimittaa heille menehtyneen käyttäjän tilin sisältöä. Google huolehtii kaikissa tapauksissa ensisijaisesti käyttäjien tietosuojasta, tietoturvasta ja yksityisyydestä. Emme voi antaa salasanoja tai muita kirjautumistietoja. Google tekee päätöksen menehtyneen käyttäjän tietojen luovuttamisesta vasta perusteellisen tutkimuksen jälkeen.

Mitä haluat tehdä?