Send en anmodning vedrørende en afdød brugers konto

Brugerne har tillid til, at Google beskytter deres personlige oplysninger, selv i tilfælde af deres død.

Læg planer for din konto
Med Administration af inaktiv konto kan du bedst muligt fortælle os, hvem der skal have adgang til dine oplysninger, og om din konto skal slettes. Opret Administration af inaktiv konto for din konto.

Indsend en anmodning vedrørende en afdød brugers konto
Vi ved, at mange mennesker går bort uden at efterlade klare instruktioner om, hvordan deres onlinekonti skal håndteres. Vi kan samarbejde med de nærmeste familiemedlemmer og repræsentanter for den afdøde om at lukke den afdødes konto, hvis det er nødvendigt. Under visse omstændigheder kan vi udlevere indhold fra en afdød brugers konto. I alle disse tilfælde er det vores primære opgave at sørge for, at vores brugeres oplysninger forbliver sikre og fortrolige. Vi kan ikke udlevere adgangskoder eller andre loginoplysninger. Enhver beslutning om at imødekomme en anmodning vedrørende en afdød bruger sker kun efter en nøje gennemgang.

Hvad vil du gerne gøre?