Om du nyligen har loggats ut från ditt konto loggar du in med det vanliga användarnamnet och lösenordet på https://accounts.google.com. Om du inte kommer ihåg lösenordet eller om det inte går att logga in av någon annan anledning besöker du den här sidan och återställer kontots lösenord. Våra supporttekniker kan inte hjälpa till med lösenordsproblem så du måste lösa problemet online.

Du kan inte logga in på Google-kontot

Om du inte kan logga in på Google-kontot i Gmail, Google Drive, Google Play eller någon annanstans väljer du det problem som stämmer in bäst på din situation. Följ anvisningarna för att få hjälp att komma åt kontot igen.

Välj problem: