COVID-19-varotoimien takia tukitiimimme toimii vain rajoitetusti. Kiitos kärsivällisyydestäsi. Yhteyden saaminen meihin voi kestää tavallista kauemmin. Lisätukea on saatavilla ohjekeskuksessa

Google-tilille kirjautuminen ei onnistu

Jos et voi kirjautua Google-tilillesi Gmailissa, Google Drivessa, Google Playssa tai muissa palveluissa, valitse tilannettasi parhaiten vastaava ongelma. Voit palauttaa tilisi käyttöoikeuden noudattamalla ohjeita.

Valitse ongelma: