Som forebyggende helbredsforanstaltning for vores supportspecialister i forbindelse med COVID-19 har vi lavere bemanding end normalt. Vi takker på forhånd for din tålmodighed. Det kan tage længere tid end normalt at komme i kontakt med os. Du kan få yderligere support i Hjælp

Du kan ikke logge ind på din Google-konto

Hvis du ikke kan logge ind på din Google-konto i Gmail, Google Drev, Google Play eller andre steder, skal du vælge det problem, der bedst svarer til det, du oplever. Følg vejledningen for at få hjælp til at få adgang til din konto igen.

Vælg problemet: