Vraag over het gekoppelde land

Je bent momenteel ingelogd als .Als dit Google-account niet hoort bij de vraag die je hebt gesteld, wissel je van account.

Zoals weergegeven in de Servicevoorwaarden van Google is je account gekoppeld aan het volgende land: .
We koppelen je Google-account aan een land (of regio) zodat we je betere services kunnen bieden.

Als het land of de regio die aan je account is gekoppeld, niet overeenkomt met het land of de regio waar je woont, kan dit verschillende redenen hebben. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat je recent bent verhuisd, in verschillende landen of regio's woont en werkt, of in de buurt van een grens woont.

Klopt het gekoppelde land?