GeriNesrin AtmacaMesajı İlk Yayınlayan27 Nis 202027.04.2020 10:57:28 Bağlantıyı al Kötüye kullanım bildirKredi kartimdan google 179.99 tl para çekmiş nedir bu ? Duzeltilmesini rica ediyorumbu ay google tarafından 179.99 TL kredi kartimdan para çekilmiş nedeni ve iznim olmadan bu nasıl olabilir. Paramı geri istiyorum Resim, forum ayarları nedeniyle görünmüyor.AyrıntılarGüvenlik ayarlarını yönetme,Android,details_gmail Kilitli Bilgilendirme amaçlı bildirim.Bu soru kilitlenmiş ve yanıt verme seçeneği devre dışı bırakılmıştır.Aynı sorunun yanıtını merak ediyorum (32)Abone olTopluluk içeriği doğrulanmış veya güncel olmayabilir. Daha fazla bilgiHenüz yanıt yok
Nesrin AtmacaMesajı İlk Yayınlayan27 Nis 202027.04.2020 10:57:28 Bağlantıyı al Kötüye kullanım bildirKredi kartimdan google 179.99 tl para çekmiş nedir bu ? Duzeltilmesini rica ediyorumbu ay google tarafından 179.99 TL kredi kartimdan para çekilmiş nedeni ve iznim olmadan bu nasıl olabilir. Paramı geri istiyorum Resim, forum ayarları nedeniyle görünmüyor.AyrıntılarGüvenlik ayarlarını yönetme,Android,details_gmail Kilitli Bilgilendirme amaçlı bildirim.Bu soru kilitlenmiş ve yanıt verme seçeneği devre dışı bırakılmıştır.Aynı sorunun yanıtını merak ediyorum (32)Abone olTopluluk içeriği doğrulanmış veya güncel olmayabilir. Daha fazla bilgi