3 Mar 2025

Rehberim kayboldu 10 sene önceki rehberim geldi rehberimde 5.000 üzerinde kişi varken1.739 kişi var

Rehberim kayboldu 5.000 üzerinde kişi varken şuanda 1.739 kişi geldi mağdurum güncel rehberimi kurtarın lütfen teşekkür ederim 
Topluluk içeriği doğrulanmış veya güncel olmayabilir. Daha fazla bilgi
Tüm Yanıtlar
6 Mar 2025
Merhabalar 
Google yardım topluluklarına hoş geldiniz.

Rehberinizin eski bir yedeğe dönmesi büyük ihtimalle senkronizasyon veya yanlış bir hesap kullanımı nedeniyle olmuştur. Şu adımları takip edebilirsiniz:
1️⃣ Doğru Google Hesabını Kullandığınıza Emin Olun
  • Telefonunuzda Ayarlar > Google > Google Hesabı > Kişiler Senkronizasyonu yolunu izleyin.
  • Açılan sayfada kayıtlı Google hesaplarınızı kontrol edin.
  • Eğer yanlış bir hesap açıksa, diğer Google hesaplarınıza giriş yaparak rehberinizi kontrol edin.
2️⃣ Google Kişiler (Contacts) Üzerinden Yedekleri Kontrol Edin
  • Google Kişiler (contacts.google.com) adresine gidin.
  • Sol menüden "Çöp Kutusu" veya "Değişiklikleri Geri Al" seçeneğini kontrol edin.
  • Son 30 gün içinde silinen kişiler varsa, geri yükleyebilirsiniz.
3️⃣ Senkronizasyonu Yeniden Yapın
  • Ayarlar > Google > Kişiler Senkronizasyonu kısmına gidin.
  • Senkronizasyonu kapatıp tekrar açın.
  • Manuel senkronizasyon yapmak için:
    • Ayarlar > Hesaplar > Google bölümüne girin.
    • Hesabınızı seçin ve Kişileri Senkronize Et seçeneğini manuel olarak başlatın.
4️⃣ Başka Bir Cihazdan Giriş Yaparak Kontrol Edin
  • Bir bilgisayar veya başka bir telefon üzerinden Google hesabınıza girip kişilerinizi kontrol edin.
5️⃣ Telefonunuzun Kendi Yedeklerini Kontrol Edin
  • Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud veya Xiaomi Cloud (Markaya göre değişir) kontrol edin.
  • Yedekleme geçmişini inceleyerek eski bir yedekten geri yükleme yapabilirsiniz.
Saygılar 
Zeliha
6 Mar 2025
Yanıtınız için çok teşekkür ederim ederim. Ne yaptıysam olmadı. Bilgisayarımda 8 yıl öncesine ait yedeği buldum. Oradan bir kısım rehberi yükledim. Telegramda isimler ve numaralar vardı birazda oradan ekledim. Yinede eksik kişiler var ama bir türlü son rehberime ulaşamadım. 
false
9323529469773521257
true
Yardım Merkezinde Arayın
true
true
true
true
true
70975
Arama
Aramayı temizle