Det går inte att logga in på Google-kontot: Ta bort cookies

Om du skickades till den här sidan när du försökte logga in på ditt Google-konto rensar du webbläsarens cacheminne och tar bort cookies. Försök sedan igen.

Cookies är filer som skapas av webbplatser du besöker och webbläsarens cacheminne gör att sidor läses in snabbare. Det gör att det blir enklare att surfa på webben.

När du rensar webbläsarens cacheminne och cookies raderas inställningar i webbläsaren (till exempel användarnamn och lösenord) och vissa webbplatser kan bli lite långsammare eftersom alla bilder måste läsas in igen.

Så här rensar du cacheminnet och tar bort cookies

Google Chrome
  1. Öppna Chrome.
  2. Klicka på Mer Mer i webbläsarens verktygsfält.
  3. Klicka på Fler verktyg följt av Ta bort webbinformation.
  4. I rutan som visas markerar du kryssrutorna Cookies och andra webbplatsdata och Cachade bilder och filer.
  5. Välj hur mycket data som ska tas bort på menyn högst upp. Om du vill radera allt väljer du tidens början.
  6. Klicka på Rensa webbinformation.
Andra webbläsare

Läs anvisningarna för respektive webbläsare:

Tips! Om webbsidor inte visas korrekt kan du kontrollera om problemet beror på något annat än webbläsarens cacheminne eller cookies genom att använda inkognitoläget eller webbläsarens privata surfläge.

Vi på Google använder cookies för att förbättra kvaliteten på våra tjänster. Mer information om hur vi använder cookies finns i vår sekretesspolicy.

true
Välkommen till ditt Google-konto!

Vi har märkt att du har ett nytt Google-konto. Läs mer om hur du kan förbättra upplevelsen med checklistan för Google-konton.