Hvis du ikke kan logge ind på din Google-konto: Slet cookies

Hvis du omdirigeres til denne side, når du forsøger at logge ind på din Google-konto, skal du rydde browserens cache og cookies og derefter prøve igen.

Cookies er filer oprettet af websites, du har besøgt. Sammen med browserens cache, som hjælper med at indlæse sider hurtigere, gør cookies det nemmere for dig at søge på nettet.

Når du rydder din browsers cache og cookies, slettes websiteindstillinger (som f.eks. brugernavne og adgangskoder), og nogle websites kan virke langsommere, fordi alle billederne skal indlæses igen.

Sådan rydder du cache og cookies

Google Chrome
  1. Åbn Chrome.
  2. Klik på Mere Mere på værktøjslinjen i browseren.
  3. Klik på Flere værktøjer og så Ryd browserdata.
  4. I den dialogboks, der åbnes, skal du klikke på afkrydsningsfelterne ud for Cookies og andre websitedata og Cachelagrede billeder og filer.
  5. Brug menuen øverst på siden til at vælge den mængde data, du vil slette. Vælg altid for at slette alt.
  6. Klik på Ryd browserdata.
Andre browsere

Læs og følg vejledningen fra din browser:

Tip! Hvis websider ikke vises korrekt, kan du prøve at bruge browserens inkognitotilstand eller tilstanden "privat browsing" for at se, om problemet skyldes andre ting end cache eller cookies.

Hos Google bruger vi cookies til at forbedre kvaliteten af vores tjeneste. Du kan få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, i vores privatlivspolitik.

true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.