Petició de canviar la contrasenya

Si se't demana que canviïs la contrasenya cada vegada que inicies la sessió al teu Compte de Google, buida la memòria cau i les galetes del navegador i torna a iniciar la sessió.

Si continues tenint problemes per iniciar la sessió, és possible que estiguis accedint als Comptes de Google des d'un tallafocs, servidor intermediari o programa antivirus. En aquest cas, inhabilita temporalment el programa i prova d'iniciar la sessió a Comptes de Google. Si has solucionat el problema tot inhabilitant el programa, el més probable és que el programari sigui la causa del problema.

Et recomanem que consultis el Centre d'assistència en línia del programa per esbrinar els motius pels quals pot estar interferint a l'hora d'accedir als comptes de Google.