Sådan hjælper Google dig med at administrere data via Min aktivitet

Vores værktøjer til sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger er udviklet til at give dig kontrol over dine data og beskytte dem. Alt efter hvilke indstillinger du har valgt under Aktivitetsadministration, gemmes din aktivitet muligvis på din Google-konto, når du bruger Googles websites, apps og tjenester. Du kan bruge Min aktivitet til at finde og slette denne aktivitet, f.eks. indhold, du har søgt efter, artikler, du har læst, og videoer, du har set.

Den aktivitet, du gemmer, hjælper Google med at give dig en mere personlig oplevelse med bl.a. hurtigere søgninger, automatiske anbefalinger og en bedre YouTube-startside. Hvis du sletter aktivitet, bruges den ikke længere til at tilpasse din Google-oplevelse.

Sådan fungerer Min aktivitet

Du kan bruge Aktivitetsadministration til at vælge, hvilken aktivitet der skal gemmes på din Google-konto, og tilpasse privatlivsindstillingerne, så de opfylder dine behov bedst muligt.

Aktivitet kan stamme fra din brug af Google-produkter eller websites, apps og enheder, der anvender Googles tjenester, når du er logget ind på din Google-konto.

Når disse data er gemt, giver Min aktivitet dig mulighed for at gøre følgende:

Aktivitet og indhold, der er gemt andre steder

Sådan beskytter Google din aktivitet

For at hjælpe med at holde din aktivitet privat:

Sådan styrer du din aktivitet

Aktivitetsadministration fra Google hjælper dig med at vælge, hvilke data der skal gemmes på din Google-konto, og tilpasse privatlivsindstillingerne, så de opfylder dine behov bedst muligt.

Du kan til enhver tid slette data fra Min aktivitet eller slette placeringshistorik fra din tidslinje.

Google kan opbevare visse typer data i en længere periode til begrænsede formål, f.eks. i forbindelse med forretningsmæssige eller juridiske krav.

Du kan også til enhver tid vælge at downloade din aktivitet.