Com us ajuda Google a gestionar les dades amb La meva activitat

Les nostres eines de privadesa i seguretat estan dissenyades perquè pugueu controlar les vostres dades i protegir-les. En funció dels vostres controls d'activitat, és possible que l'activitat en llocs web, aplicacions i serveis de Google es desi al vostre Compte de Google. Podeu utilitzar La meva activitat per veure i suprimir aquesta activitat, com ara allò que heu cercat, els articles que heu llegit i els vídeos que heu mirat.

L'activitat que conserveu ajuda Google a proporcionar-vos una experiència més personalitzada, com ara cerques més ràpides, recomanacions automàtiques i una millor pàgina d'inici de YouTube. Si suprimiu l'activitat, ja no s'utilitzarà per personalitzar la vostra experiència de Google.

Com funciona La meva activitat

Podeu utilitzar els controls d'activitat per triar quina activitat voleu desar al vostre Compte de Google i personalitzar la configuració de privadesa segons les vostres necessitats.

L'activitat pot procedir de l'ús que feu dels productes de Google o dels llocs web, de les aplicacions i dels dispositius que utilitzen els serveis de Google quan teniu la sessió iniciada al vostre Compte de Google.

Quan s'han desat aquestes dades, La meva activitat us permet:

Activitat i contingut desats en altres llocs

Com protegeix Google la vostra activitat

Per ajudar-vos a mantenir la privadesa de l'activitat:

• El vostre Compte de Google inclou seguretat integrada dissenyada per detectar i bloquejar amenaces com ara correu brossa, programari maliciós, virus i pirates informàtics.
  • La vostra activitat s'emmagatzema de manera segura amb una encriptació líder del sector.
  • Cada Compte de Google té la seva pròpia activitat. Si teniu diversos Comptes de Google, l'activitat de cada compte es manté totalment separada.
  • No venem la vostra informació personal a ningú.

Com podeu controlar la vostra activitat

Google té controls d'activitat per ajudar-vos a triar quines dades s'emmagatzemen al vostre Compte de Google i a personalitzar la configuració de privadesa segons les vostres necessitats.

Podeu suprimir dades de La meva activitat o suprimir l'historial d'ubicacions de la cronologia en qualsevol moment. A continuació, seguim una política per suprimir-les de manera segura i completa dels nostres servidors de seguretat. Un cop fet, ja no es poden recuperar. Amb finalitats empresarials o de compliment de les normatives, Google ha de conservar determinats tipus de dades durant un període de temps llarg.

També podeu baixar l'activitat en qualsevol moment.