Gestionar les dades de Google amb La meva activitat

Les nostres eines de privadesa i seguretat us permeten controlar i protegir les vostres dades. És possible que l'activitat d'aquests elements es desi al vostre Compte de Google:

• Google Sites
  • Aplicacions
  • Serveis

El vostre Compte de Google desa dades en funció dels vostres controls d'activitat.

Podeu utilitzar La meva activitat per cercar i suprimir:

• Temes que cerqueu.
  • Articles que llegiu.
  • Vídeos que mireu.

L'activitat desada us proporciona una experiència personalitzada, com ara:

• Cerques més ràpides
  • Recomanacions
  • Una pàgina d'inici de YouTube millor

Si suprimiu l'activitat, no s'utilitzarà per personalitzar la vostra experiència de Google.

Com funciona La meva activitat

Els controls d'activitat s'utilitzen per:

• Triar quina activitat voleu desar al vostre compte.
  • Personalitzar la configuració de privadesa segons les vostres necessitats.

L'activitat prové de l'ús que feu de:

• Productes de Google.
  • Llocs web.
  • Aplicacions.
  • Dispositius que utilitzen els serveis de Google quan teniu la sessió iniciada en un Compte de Google.

La meva activitat us permet utilitzar dades desades per:

Com desa Google l'activitat i el contingut en altres llocs

Com manté Google la privadesa de la vostra activitat

Controlar la vostra activitat

Els controls d'activitat de Google us ajuden a:

• Triar quines dades emmagatzema el vostre Compte de Google.
  • Personalitzar la configuració de privadesa segons les vostres necessitats.

En qualsevol moment podeu suprimir:

Amb finalitats limitades, com ara requisits empresarials o legals, Google pot conservar determinades dades durant un període de temps.

Podeu baixar l'activitat en qualsevol moment.