Utilitzar la Protecció avançada amb dispositius Android

Afegiu la capa de seguretat més potent de Google al vostre Compte de Google i als vostres dispositius. Obteniu més informació sobre la Protecció avançada de Google.

Quan ja us heu inscrit a la Protecció avançada, els dispositius Android tenen mesures de seguretat addicionals que us ajuden a protegir les vostres dades contra atacs informàtics sofisticats.

Proteccions automàtiques per a dispositius Android

Aplicació Google Play Protect

Els dispositius Android inclouen protecció contra programari perjudicial. Podeu fer servir l'aplicació Google Play Protect, que cerca programari perjudicial als dispositius Android. Obteniu més informació sobre Google Play Protect.

Quan ja us heu inscrit a la Protecció avançada, l'aplicació Google Play Protect analitza els dispositius Android automàticament.

Instal·lacions limitades des de fonts diferents de Play Store

Quan ja us heu inscrit a la Protecció avançada, les fonts de programari perjudicials es bloquegen per als vostres dispositius Android. No podeu baixar i instal·lar aplicacions noves de la majoria de les fonts que no siguin Play Store.

De tota manera, podreu instal·lar aplicacions d'Android des dels llocs següents:

Consell: les aplicacions instal·lades que no siguin de Google Play no se suprimiran i es continuaran actualitzant.

Algunes aplicacions no han estat aprovades per la Protecció avançada

La Protecció avançada us avisarà de les aplicacions de Play Store que no s'hagin aprovat.
Important : instal·leu aquestes aplicacions només si són essencials o si confieu en el desenvolupador.

Instal·lar una aplicació que no s'ha aprovat

1. A la pàgina de detalls de l'aplicació, toqueu Mostra els detalls i, a continuació, Continua amb la instal·lació.
  2. Toqueu Instal·la.

Informació per a desenvolupadors

Perquè us revisin l'aplicació per a l'aprovació, empleneu el formulari d'enviament de la Protecció avançada.

En cas de no voler aquestes proteccions automàtiques

Podeu suprimir del dispositiu el compte inscrit o desinscriure'l de la Protecció avançada.

Suprimir la Protecció avançada del vostre dispositiu

1. Al dispositiu Android, suprimiu el compte inscrit a la Protecció avançada. Obteniu més informació sobre com podeu suprimir un compte.
  2. Forceu l'aturada de l'aplicació Google Play Store. Obteniu informació sobre com podeu forçar l'aturada d'una aplicació.
Important: després de seguir els passos anteriors, aquestes proteccions automàtiques poden tardar fins a 24 hores a aturar-se.

Desinscriure el vostre compte de la Protecció avançada

Important : si us desinscriviu de la Protecció avançada, perdreu la seva seguretat millorada al Compte de Google, que inclou els productes de Google que utilitzeu.
  1. Aneu al vostre Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació, seleccioneu Seguretat.
  3. A "Programa Protecció avançada", seleccioneu Desinscriu.
  4. Forceu l'aturada de l'aplicació Google Play Store. Obteniu informació sobre com podeu forçar l'aturada d'una aplicació.

Important: després de seguir els passos anteriors, aquestes proteccions automàtiques poden tardar fins a 24 hores a aturar-se.