Uw foto's kopiëren naar een service buiten Google

U kunt een kopie van de foto's, albums en beschrijvingen die zijn opgeslagen in uw Google-account, overzetten om een back-up te maken of om ze met een andere service te gebruiken.

Belangrijk: Foto's worden niet uit uw Google-account verwijderd nadat u ze heeft overgezet. Bekijk meer informatie over hoe u uw foto's verwijdert, een Google-service van uw account verwijdert of uw Google-account verwijdert.

Ondersteunde bestandstypen voor foto's

De volgende bestandstypen kunnen worden overgezet:

• JPG
  • PNG

Foto- en videobestanden in niet-ondersteunde indelingen worden niet overgezet.

Stap 1: Selecteer Google Foto's

Ga naar de weergave voor Foto's overzetten van Google Takeout of volg de onderstaande stappen.

1. Ga naar het dashboard van uw Google-account.
  2. Ga naar Google-services en selecteer Foto's en dan Meer Meer en dan Gegevens overzetten.

Stap 2: Kies de bestemming waarnaar u een kopie van uw foto's wilt overzetten

1. Selecteer onder Leveringsmethode de pijl-omlaag Down arrow.
  2. Selecteer de bestemming waarnaar je een kopie van je foto's wilt overzetten en dan Accounts koppelen en export maken.
  3. Volg de stappen om uw account te koppelen en uw foto's over te zetten. Je moet inloggen op:
    • Je Google-account
      Tip:  Als je ook locatiegegevens voor je foto's wilt overzetten, vink je het selectievakje 'Bekijken waar foto's en video's in je Google Foto's-bibliotheek zijn gemaakt' aan.
    • Je account bij het bedrijf waarnaar je je foto's overzet

Als uw foto's zijn gekopieerd, kunt u het volgende doen:

• U ontvangt een e-mail met een link naar de foto's in de nieuwe service.
  • U heeft met uw Google-account geen toegang meer tot de service waarnaar u uw foto's heeft overgezet, maar mogelijk wordt het account nog wel weergegeven in de instellingen van de service. U kunt ervoor zorgen dat uw Google-account niet meer wordt weergegeven in uw account voor Microsoft of Flickr.
  • De foto's die u heeft overgezet, worden bij de bestemmingsservice als privé ingesteld. U kunt de zichtbaarheid van uw foto's updaten in de bestemmingsservice.
  • Als u uw foto's opnieuw overzet, wordt er een nieuwe kopie van uw foto's gemaakt en kunnen er foto's van uw oorspronkelijke overdracht worden gedupliceerd.

Meer informatie over waarom sommige foto's niet worden overgezet

Als niet al je foto's zijn overgezet, kan dit de volgende oorzaken hebben:

Accounttypen die het overzetten van foto's niet ondersteunen

U kunt deze service momenteel niet gebruiken met:

Gegevens van foto's die niet worden overgedragen

Op dit moment wordt metadata (zoals de reacties die zijn toegevoegd aan een foto en handmatig bewerkte locatiegegevens) niet overgezet.

true
Welkom bij je Google-account

We hebben vastgesteld dat je een nieuw Google-account hebt. Ontdek hoe je je gebruikerservaring kunt verbeteren met de checklist voor je Google-account.