Copiar fotos en un servei extern a Google

Podeu transferir una còpia de les fotos, de les descripcions i dels àlbums desats al vostre Compte de Google per crear-ne una còpia de seguretat o utilitzar-los amb un altre servei.

Important: les fotos no se suprimeixen del vostre Compte de Google després de transferir-les. Obteniu informació sobre com podeu suprimir les vostres fotos, suprimir un servei de Google del vostre compte o suprimir el Compte de Google.

Tipus de fitxers de foto admesos

Els tipus de fitxers que es poden transferir són, entre d'altres, els següents:

• JPG
  • PNG

Els fitxers de foto i vídeo no admesos no es transferiran.

Pas 1: seleccioneu Google Fotos

Aneu a la visualització de transferència de Google Fotos de Google Takeout o seguiu aquests passos:

1. Aneu al tauler del Compte de Google.
  2. A "Els teus serveis de Google", seleccioneu Fotos i, a continuació, Més Més i, a continuació, Transfereix les dades.

Pas 2: trieu on voleu transferir una còpia de les vostres fotos

1. A "Mètode d'entrega", selecciona la fletxa avall Down arrow.
  2. Selecciona la destinació a què vols transferir una còpia de les teves fotos i, a continuació, Enllaça els comptes i crea l'exportació.
  3. Segueix els passos per enllaçar el compte i transferir les fotos. Hauràs d'iniciar la sessió a:
    • El teu Compte de Google
      Consell: si també vols que es transfereixi la informació d'ubicació de les fotos, marca la casella de selecció "Veure on s'han fet les fotos i els vídeos a la biblioteca de Google Fotos".
    • El compte que tens amb l'empresa a què vols transferir les fotos

Un cop copiades les fotos:

• Rebreu un correu electrònic amb un enllaç que us dirigirà a les fotos al servei nou.
  • El vostre Compte de Google deixarà de tenir accés al servei a què heu transferit les fotos, però és possible que es continuï mostrant a la configuració del servei. Podeu definir que el vostre Compte de Google deixi de mostrar-se al compte de Microsoft o Flickr.
  • Les fotos que hàgiu transferit s'establiran com a privades al servei de destinació, on podreu actualitzar-ne la visibilitat.
  • Si torneu a transferir les fotos, se'n crearà una còpia que és possible que contingui duplicats de la transferència original.

Informació sobre per què algunes fotos no s'han transferit

Si no s'han transferit totes les teves fotos, els motius poden ser els següents:

• Algunes fotos tenen tipus de fitxers no admesos.
  • El compte a què has transferit les fotos s'ha quedat sense espai.
  • La transferència s'ha cancel·lat abans de completar-se.

Tipus de comptes que no admeten les transferències de fotos

Actualment no podeu utilitzar aquest servei amb els comptes següents:

Dades que no es transfereixen de les fotos

Actualment, les metadades com ara els comentaris afegits a una foto i la informació d'ubicació editada manualment no es transfereixen.