Administrer oplysninger om apps fra dine enheder

Du kan vælge at gemme oplysninger om installerede apps fra de enheder, hvor du er logget ind, f.eks. appens navn og appversionen, på din Google-konto. Disse data anvendes til at gøre det nemmere at interagere med installerede apps, når du bruger Google-assistenten eller Google Søgning. Dataene hjælper f.eks. Google-assistenten med at forstå, hvilken app en handling skal udføres med.

1. Gå til Dine data i Søgning.
  2. Tryk på Oplysninger om apps fra dine enheder under "Indstillinger, der gælder for alle Google-produkter".
  3. Aktivér Oplysninger om apps fra dine enheder.

Bemærk! Denne indstilling påvirker ikke andre Google-tjenesters lagring af oplysninger om installerede apps, f.eks. Google Play eller Android-backup.

Slet oplysninger om apps fra dine enheder

Oplysninger om apps fra dine enheder slettes fra din Google-konto, når du deaktiverer indstillingen. Dine apps slettes ikke fra dine enheder.

Sådan hjælper oplysninger om apps fra dine enheder dig

Dataene hjælper Google med at genkende, hvilken app der skal bruges til at udføre en opgave med. Hvis du f.eks. siger "Hey Google, afspil musik" til din Google-assistent eller din smartenhed, hjælper disse data din Google-assistent med at vælge den musikapp, der skal åbnes.

Derfor aktiveres oplysninger om apps fra dine enheder

De data, der gemmes af indstillingen Oplysninger om apps fra dine enheder, blev tidligere gemt af indstillingen Enhedsoplysninger. I et forsøg på at sikre en mere ensartet oplevelse er indstillingen Oplysninger om apps fra dine enheder aktiveret, hvis indstillingen Enhedsoplysninger var aktiveret. Du kan til enhver tid deaktivere Oplysninger om apps fra dine enheder.

true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.