Gestionar la informació sobre les aplicacions dels vostres dispositius

Podeu optar per desar informació al Compte de Google sobre aplicacions instal·lades dels dispositius en què teniu la sessió iniciada; per exemple, el nom i la versió de l'aplicació. Aquestes dades s'utilitzen perquè us sigui més fàcil interactuar amb les aplicacions instal·lades quan feu servir l'Assistent o la Cerca de Google. Per exemple, ajuden el vostre Assistent de Google a triar l'aplicació idònia per dur a terme una acció.

1. Aneu a Les teves dades a l'Assistent o Les teves dades a la Cerca.
  2. A "Controls per a tot Google", toqueu Informació sobre les aplicacions dels teus dispositius.
  3. Activeu aquesta opció.

Nota: aquesta opció de configuració no impedeix que altres serveis de Google, com ara Google Play o la còpia de seguretat d'Android, desin informació sobre les aplicacions instal·lades.

Suprimir la informació sobre les aplicacions dels vostres dispositius

La informació sobre les aplicacions dels vostres dispositius se suprimeix del vostre Compte de Google quan desactiveu l'opció de configuració corresponent. Les aplicacions no se suprimiran dels dispositius.

Com us ajuda la informació sobre aplicacions dels vostres dispositius

Aquestes dades ajuden Google a identificar l'aplicació idònia per completar una tasca. Per exemple, quan dieu un missatge com ara "Ok Google, reprodueix música" al vostre Assistent de Google o al dispositiu intel·ligent, aquestes dades ajuden l'Assistent a seleccionar una aplicació de música per obrir-la.

Per què està activada la informació sobre les aplicacions dels vostres dispositius

Les dades que ara desa l'opció de configuració Informació sobre les aplicacions dels teus dispositius abans les desava l'opció Informació del dispositiu. Perquè la vostra experiència sigui homogènia, Informació sobre les aplicacions dels teus dispositius s'activarà si Informació del dispositiu estava activada. Podeu desactivar quan vulgueu Informació sobre les aplicacions dels teus dispositius.

true
Et donem la benvinguda al Compte de Google!

Hem vist que tens un Compte de Google nou! Obtén informació sobre com pots millorar la teva experiència amb la llista de comprovació del teu Compte de Google.