Grunnen til at forespørselen din om kontogjenoppretting er forsinket

Hvis du allerede har fulgt trinnene for å gjenopprette kontoen din, ser du kanskje en melding om at kontoen din beskyttes med en sikkerhetssperre. Dette er en forsinkelse mellom når en forespørsel om å gjenopprette kontoen din sendes inn, og når kravet om kontogjenoppretting behandles. Hvis vi oppdager noe uvanlig med forespørselen din om gjenoppretting, bidrar denne forsinkelsen til å beskytte kontoen din.

Tips: Hvis du er logget på en annen enhet enn den du bruker til kontogjenoppretting, prøver du på nytt med enheten du er logget på.

Slik beskytter en forsinkelse kontoen din

I løpet av denne forsinkelsen bruker vi gjenopprettingsinformasjonen din og annen informasjon du har oppgitt, til å varsle deg om at en forespørsel om kontogjenoppretting er sendt inn. Hvis noen andre prøver å få tilgang til kontoen din, får du dermed tid til å avvise forespørselen og beskytte kontoen.

Så lenge blir forespørselen din om kontogjenoppretting forsinket

Forespørsler om kontogjenoppretting kan bli forsinket i noen timer eller dager, avhengig av en rekke risikofaktorer. Hvis du for eksempel har lagt til mer sikkerhet i kontoen din ved å konfigurere totrinnsbekreftelse, kan forespørselen bli mer forsinket.

Tips: Hvis du får tilgang til en annen metode for å bekrefte at det er deg, i løpet av forsinkelsen, for eksempel en enhet du vanligvis logger på, kan du følge fremgangsmåten for å gjenopprette kontoen din igjen. På den måten kan du ha større sjanse for å gjenopprette kontoen eller gjenopprette den raskere.

Unngå fremtidige forsinkelser for kontogjenoppretting

Du kan sørge for at det er enkelt å få tilgang til kontoen din, ved å holde deg pålogget, legge til gjenopprettingsinformasjon og holde gjenopprettingsinformasjonen oppdatert. Hvis du bruker totrinnsbekreftelse, kan du legge til reservemetoder for å gi deg flere metoder for å bekrefte at det er deg.

Finn ut hvordan du unngår å bli låst ute av Google-kontoen din.