Meer informatie over waarom uw verzoek voor het resetten van uw wachtwoord is vertraagd

Er is onlangs een verzoek ingediend om het wachtwoord van uw Google-account te resetten. Voor het geval iemand anders dit verzoek heeft ingediend, wachten we enkele dagen voordat we het verzoek verwerken zodat u uw account kunt beveiligen. Zodra uw verzoek is verwerkt, ontvangt u een e-mail voor het resetten van uw wachtwoord.

Uw wachtwoord eerder resetten

Als u op een ander apparaat kunt inloggen op uw Google-account, gebruikt u dit apparaat om uw wachtwoord te resetten.

true
Welkom bij je Google-account

We hebben vastgesteld dat je een nieuw Google-account hebt. Ontdek hoe je je gebruikerservaring kunt verbeteren met de checklist voor je Google-account.