Administrer innstillingene dine for posisjonsdeling

Du kan dele posisjonen din i sanntid med kontakter du velger.

Dette trenger du

• Google-konto
  • Mobilenhet
  • Internettilkobling
  • Posisjonstjenester er slått på for enheten din

Merk: Posisjonsdeling fungerer forskjellig hvis en forelder eller verge administrerer Google-kontoen din.

Del posisjonen din

Tips: Du må ha en mobilenhet for å dele posisjonen din i sanntid, men du kan kontrollere innstillingene dine for posisjonsdeling fra en datamaskin

Posisjonsdeling er tilgjengelig i flere Google-apper. For å komme i gang kan du

Viktig: For å dele posisjonen din med Pålitelige kontakter-appen må du slå på Posisjonslogg.

Slutt å dele posisjonen din med noen

1. Åpne innstillingene for posisjonsdeling
  2. Trykk på Fjern Fjern ved siden av vedkommendes navn.