Utilitzar la clau de seguretat integrada del telèfon Android

Quan s'utilitzen com a part de la verificació en dos passos, les claus de seguretat ofereixen una protecció més forta contra els pirates informàtics que accedeixen al vostre compte amb informació robada, com ara contrasenyes o codis de verificació. En pocs minuts, podeu configurar la clau de seguretat integrada del telèfon Android compatible per iniciar la sessió de manera segura en un ordinador proper.

Requisits

Seleccioneu la pestanya del tipus de dispositiu en què voleu iniciar la sessió.

Per iniciar la sessió en un ordinador amb la clau de seguretat integrada del telèfon Android, necessiteu els dispositius següents:

• Un telèfon Android amb Android 7.0 o una versió posterior. Obteniu informació sobre com podeu consultar i actualitzar la versió d'Android.
  • Un ordinador que tingui el següent:
    • Bluetooth
    • la versió més recent d'un navegador compatible, com ara Chrome
    • la versió més recent d'un sistema operatiu compatible, com ara Chrome OS, Mac OS o Windows

Pas 1: afegiu la clau de seguretat al Compte de Google

1. Activeu la verificació en dos passos i afegiu un mètode de verificació, com ara les sol·licituds de Google.
    • Si ja feu servir la verificació en dos passos, podeu continuar.
  2. Al telèfon Android, aneu a myaccount.google.com/security.
  3. A "Inici de sessió a Google", seleccioneu Verificació en dos passos. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  4. Desplaceu-vos cap avall fins a "Configura un segon pas alternatiu".
  5. Seleccioneu Afegeix la clau de seguretat i, a continuació, El teu telèfon Android i, a continuació, Activa.

Pas 2: utilitzeu la clau de seguretat integrada del telèfon Android

1. A l'ordinador, assegureu-vos que el Bluetooth estigui activat a la configuració o les preferències.
  2. A l'ordinador, inicieu la sessió al Compte de Google amb el nom d'usuari i la contrasenya.
  3. Al telèfon Android, comproveu si heu rebut alguna notificació.
  4. Al telèfon Android, feu doble toc a la notificació "Esteu provant d'iniciar la sessió?"
  5. Seguiu les instruccions per confirmar que esteu iniciant la sessió.

Enviar suggeriments sobre la clau de seguretat integrada del telèfon Android

Compartiu les vostres experiències i opinions per ajudar Google a millorar aquest producte per a tots els usuaris.

ENVIA SUGGERIMENTS

Solucionar problemes

Si teniu problemes per fer servir la clau de seguretat integrada del telèfon Android, proveu de seguir aquests consells.

Apropar més els dispositius entre si

Perquè la clau de seguretat integrada del telèfon Android funcioni, l'heu d'apropar al dispositiu en què esteu provant d'iniciar la sessió. Col·loqueu el telèfon Android i el dispositiu en què voleu iniciar la sessió l'un al costat de l'altre.

Activar el Bluetooth als dos dispositius

Per utilitzar la clau de seguretat integrada del telèfon Android, activeu el Bluetooth a la configuració dels dispositius següents:

• El vostre telèfon Android.
  • El dispositiu en què esteu provant d'iniciar la sessió.

Activar els serveis d'ubicació al telèfon Android

Perquè el Bluetooth funcioni correctament, activeu la configuració d'ubicació del telèfon Android. Un cop iniciada la sessió, podeu desactivar la configuració d'ubicació.

Comprovar els requisits del dispositiu

Per utilitzar la clau de seguretat integrada del telèfon Android, comproveu el següent:

• El telèfon Android que utilitzeu compleix els requisits.
  • El dispositiu en què esteu provant d'iniciar la sessió compleix els requisits.

Iniciar la sessió sense cap clau de seguretat

Podeu iniciar la sessió amb altres mètodes de verificació que hàgiu configurat.

1. Inicieu la sessió al vostre Compte de Google amb el nom d'usuari i la contrasenya.
  2. A "Verifica la teva identitat amb google.com", seleccioneu Cancel·la i, a continuació, Prova una altra manera.
  3. Trieu el mètode de verificació que fareu servir per iniciar la sessió.
  4. Seguiu les instruccions en pantalla per acabar d'iniciar la sessió.