Utilitzar la clau de seguretat integrada del telèfon

Important: Les claus d'accés de Google han substituït les claus de seguretat integrades. Les claus de seguretat d'Android integrades s'han actualitzat automàticament a claus d'accés.

El 2 d'abril de 2024, les claus de seguretat d'iPhone integrades que s'utilitzen a través de l'aplicació Google Smart Lock se suprimiran dels Comptes de Google. Per assegurar-vos que podeu continuar iniciant la sessió, creeu una clau d'accés a l'iPhone.

Consells:

• Si anteriorment heu ajudat a activar una clau de seguretat integrada d'un iPhone per al Compte de Google del vostre fill o filla, podeu ajudar-lo a configurar una clau d'accés a la configuració del seu Compte de Google des del seu iPhone.
  • Si sou administrador de Google Workspace, podeu consultar les instruccions que se us van enviar per correu electrònic el 5 de juny de 2023. Obteniu més informació sobre com podeu activar les claus d'accés per a comptes de Workspace.

Podeu configurar la clau de seguretat integrada del telèfon per iniciar la sessió de manera segura en dispositius que utilitzin una versió actual de Chrome OS, iOS, macOS o Windows. Això ajuda a protegir el vostre compte dels hackers, fins i tot si us han robat informació com ara la contrasenya.

Quan es produeix un intent d'iniciar la sessió al vostre compte, Google pot comprovar si hi ha un senyal de Bluetooth entre el dispositiu de l'inici de sessió i la clau de seguretat integrada del vostre telèfon. Aquesta comprovació del Bluetooth garanteix a Google que teniu el telèfon a prop i que l'intent d'inici de sessió no prové d'algú altre en una ubicació diferent.

Configurar la clau de seguretat integrada del telèfon

Per configurar la clau de seguretat integrada, necessiteu un telèfon Android amb Android 7.0 o una versió posterior. Obteniu informació sobre com podeu consultar i actualitzar la versió d'Android.

Si el telèfon és apte, Google utilitzarà automàticament la clau de seguretat integrada del telèfon per oferir-vos protecció addicional quan inicieu la sessió en dispositius nous.

Important: només podeu tenir una clau de seguretat integrada al compte. Si teniu més d’un telèfon apte, haureu de triar-ne un. Podeu canviar a un altre telèfon apte en qualsevol moment.
  1. Activeu la verificació en dos passos i trieu un segon pas de verificació.
    • Si ja utilitzeu la verificació en dos passos, aneu al pas següent.
  2. Al telèfon Android, aneu a myaccount.google.com/security.
  3. A "Com inicieu la sessió a Google", seleccioneu Claus d'accés i claus de seguretat. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  4. A la part inferior esquerra, toqueu Afegeix una clau de seguretat.
  5. Seleccioneu el vostre telèfon Android i, a continuació, Afegeix. Trobareu una confirmació que el vostre telèfon s'ha afegit com a clau de seguretat.

Utilitzar la clau integrada del telèfon per iniciar la sessió en dispositius nous

1. Assegureu-vos que el Bluetooth estigui activat per als dos dispositius.
  2. Inicieu la sessió al dispositiu nou:
  3. Al telèfon Android, comproveu si heu rebut alguna notificació.
  4. Feu doble toc a la notificació "Estàs provant d'iniciar la sessió?".
  5. Seguiu les instruccions per confirmar que sou la persona que està iniciant la sessió.

Enviar suggeriments sobre la clau de seguretat integrada del telèfon

Compartiu les vostres experiències i opinions per ajudar Google a millorar aquest producte per a tots els usuaris.

ENVIA SUGGERIMENTS

Corregir problemes

Si teniu problemes per utilitzar la clau de seguretat integrada del telèfon, seguiu els consells següents.
Apropar més els dispositius entre si
Perquè funcioni, la clau de seguretat integrada del telèfon Android ha d'estar a prop del dispositiu en què proveu d'iniciar la sessió. Col·loqueu el telèfon Android i el dispositiu en què voleu iniciar la sessió l'un al costat de l'altre.
Activar el Bluetooth als dos dispositius
Per evitar errors repetits quan configureu la clau de seguretat integrada del vostre telèfon Android, assegureu-vos que el Bluetooth estigui activat a la configuració de:
Activar els serveis d'ubicació al telèfon Android
Perquè el Bluetooth funcioni correctament, activeu la configuració d'ubicació del telèfon Android. Després d’iniciar la sessió, podeu desactivar la configuració d’ubicació.
Comprovar els requisits del dispositiu
Per iniciar la sessió en un ordinador amb la clau de seguretat integrada del telèfon Android, necessiteu un dels dispositius següents: Per iniciar la sessió en un iPhone o un iPad amb la clau de seguretat integrada del telèfon Android, necessiteu els dispositius següents:
Rebeu una sol·licitud d'inici de sessió, però no esteu provant d'iniciar la sessió
És possible que un usuari no autoritzat hagi provat d'accedir al vostre compte. Us recomanem que canvieu la contrasenya.
Per què el meu dispositiu Windows 10 diu que el Bluetooth no està activat?

Quan proveu d'iniciar la sessió amb la clau de seguretat integrada del telèfon, és possible que rebeu el missatge "Per permetre la vinculació, activa el Bluetooth".Pot ser que la notificació es mostri encara que hàgiu activat el Bluetooth al telèfon i al dispositiu Windows 10.

Per permetre que la clau de seguretat integrada del telèfon es connecti al dispositiu Windows 10, seguiu aquests passos:

1. Obriu Windows 10: Configuració i, a continuació, Privadesa i, a continuació, Ràdios
  2. Activeu l'opció "Permet que les aplicacions controlin les ràdios del dispositiu".
Iniciar la sessió sense cap clau de seguretat
Important: això no s'aplica si esteu inscrit a la Protecció avançada.
  1. Inicieu la sessió al vostre Compte de Google amb el nom d'usuari i la contrasenya.
  2. Seleccioneu Cancel·la i, a continuació, Prova una altra manera.
  3. Trieu el mètode de verificació que fareu servir per iniciar la sessió.
  4. Per acabar d'iniciar la sessió, seguiu les instruccions en pantalla.

Obtenir una protecció encara més sòlida

Recomanem a les persones amb més risc de patir atacs dirigits, com ara administradors de TI, líders empresarials, periodistes o equips de campanyes polítiques, que s'inscriguin a la Protecció avançada. Aquest programa proporciona el nivell de protecció més alt per al vostre Compte de Google sense cost econòmic.
Tanca la cerca
Aplicacions de Google