Utilitzar la clau de seguretat integrada del telèfon

Podeu utilitzar la verificació en dos passos per protegir el compte dels pirates informàtics, encara que us hagin robat informació com ara la contrasenya. Podeu configurar la clau de seguretat integrada del telèfon per iniciar la sessió de manera segura als dispositius Chrome OS, iOS, macOS i Windows 10.

Configurar la clau de seguretat integrada del telèfon

Per configurar la clau de seguretat integrada, necessiteu un telèfon Android amb Android 7.0 o una versió posterior. Obteniu informació sobre com podeu consultar i actualitzar la versió d'Android.
Important: només podeu tenir una clau de seguretat integrada al compte. Si teniu més d’un telèfon apte, haureu de triar-ne un. Podeu canviar a un altre telèfon apte en qualsevol moment.
  1. Activeu la verificació en dos passos i trieu un segon pas de verificació.
    • Si ja utilitzeu la verificació en dos passos, aneu al pas següent.
  2. Al telèfon Android, aneu a myaccount.google.com/security.
  3. A "Inici de sessió a Google", seleccioneu Verificació en dos passos. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  4. Desplaceu-vos a "Configura un segon pas alternatiu" i toqueu Afegeix una clau de seguretat.
  5. Seleccioneu el vostre telèfon Android i, a continuació, Afegeix. Heu de veure una confirmació que el vostre telèfon s'ha afegit com a clau de seguretat.

Utilitzar la clau integrada del telèfon per iniciar la sessió en dispositius nous

1. Assegureu-vos que el Bluetooth estigui activat per als dos dispositius.
  2. Inicieu la sessió al dispositiu nou:
  3. Al telèfon Android, comproveu si heu rebut alguna notificació.
  4. Feu doble toc a la notificació "Estàs provant d'iniciar la sessió?".
  5. Seguiu les instruccions per confirmar que esteu iniciant la sessió.

Enviar suggeriments sobre la clau de seguretat integrada del telèfon

Compartiu les vostres experiències i opinions per ajudar Google a millorar aquest producte per a tots els usuaris.

ENVIA SUGGERIMENTS

Solucionar problemes

Si teniu problemes per utilitzar la clau de seguretat integrada del telèfon, seguiu els consells següents.

Apropar més els dispositius entre si

Perquè funcioni, la clau de seguretat integrada del telèfon Android ha d'estar a prop del dispositiu en què proveu d'iniciar la sessió. Col·loqueu el telèfon Android i el dispositiu en què voleu iniciar la sessió l'un al costat de l'altre.

Activar el Bluetooth als dos dispositius

Per evitar errors repetits quan configureu la clau de seguretat integrada del vostre telèfon Android, assegureu-vos que el Bluetooth estigui activat a la configuració de:

Activar els serveis d'ubicació al telèfon Android

Perquè el Bluetooth funcioni correctament, activeu la configuració d'ubicació del telèfon Android. Després d’iniciar la sessió, podeu desactivar la configuració d’ubicació.

Comprovar els requisits del dispositiu

Per iniciar la sessió en un ordinador amb la clau de seguretat integrada del telèfon Android, necessiteu un dels dispositius següents: Per iniciar la sessió en un iPhone o un iPad amb la clau de seguretat integrada del telèfon Android, necessiteu els dispositius següents:

Rebeu una sol·licitud d'inici de sessió, però no esteu provant d'iniciar la sessió

És possible que un usuari no autoritzat hagi provat d'accedir al vostre compte. Us recomanem que canvieu la contrasenya.

Iniciar la sessió sense cap clau de seguretat

Important: això no s'aplica si esteu inscrit a la Protecció avançada.
  1. Inicieu la sessió al vostre Compte de Google amb el nom d'usuari i la contrasenya.
  2. Seleccioneu Cancel·la i, a continuació, Prova una altra manera.
  3. Trieu el mètode de verificació que fareu servir per iniciar la sessió.
  4. Per acabar d'iniciar la sessió, seguiu les instruccions en pantalla.

Obtenir una protecció encara més sòlida

Recomanem a les persones amb més risc de patir atacs dirigits, com ara administradors de TI, líders empresarials, periodistes o equips de campanyes polítiques, que s'inscriguin a la Protecció avançada. Aquest programa gratuït proporciona el nivell de protecció més alt per al vostre Compte de Google.