Logga in med QR-koder

När du loggar in kräver ibland Google ett extra steg för att bekräfta din identitet. Du kan få möjlighet att skanna QR-koden på en enhet där du redan är inloggad.

Steg 1: Välja enhet

Välj fliken för den enhet du skannar QR-koden på nedan. Du måste redan vara inloggad på Google-kontot på den enheten.

Steg 2: Logga in på ett annat sätt

Det kanske inte går att skanna QR-koden om du försöker logga in på en dator.

Använda en länk

1. Logga in på Google-kontot på den nya enheten. Stanna på skärmen där QR-koden visas.
  2. Öppna en webbläsare, t.ex. Chrome, på enheten där du redan är inloggad.
  3. Skriv g.co/verifyaccount högst upp i webbläsaren.

Testa ett annat sätt

1. Logga in på Google-kontot på den nya enheten.
  2. Välj Testa ett annat sätt under QR-koden.
  3. Välj ett annat sätt att verifiera din identitet på.
Sök
Rensa sökning
Stäng sökrutan
Huvudmeny
true
Sök i hjälpcentret