Logg på med QR-koder

Når du logger på, krever av og til Google at du går gjennom ekstra trinn for å sikre at det er deg. Du kan ha mulighet til å skanne en QR-kode (Quick Response) fra en enhet der du allerede er pålogget.

Trinn 1: Velg enheten din

Velg fanen nedenfor for enheten du vil bruke til å skanne QR-koden din. Du må allerede være pålogget Google-kontoen din på den aktuelle enheten.

Trinn 2: Bruk en annen påloggingsmetode

Hvis enheten du prøver å logge på med, er en datamaskin, kan du muligens ikke skanne QR-koden.

Bruk en link

1. Logg på Google-kontoen din på den nye enheten. Bli værende på skjermen når du ser QR-koden.
  2. Åpne en nettleser, for eksempel Chrome, på en enhet du allerede er pålogget med.
  3. Skriv inn g.co/verifyaccount øverst i nettleseren.

Prøv en annen måte

1. Logg på Google-kontoen din på den nye enheten.
  2. Velg Prøv en annen måte under QR-koden.
  3. Velg en annen metode for å bekrefte at det er deg.