Inloggen met QR-codes

Wanneer u inlogt, neemt Google soms extra stappen om te controleren of u het bent. Mogelijk heeft u de optie om een QR-code te scannen vanaf een apparaat waarbij u al bent ingelogd.

Stap 1: Kies uw apparaat

Selecteer het onderstaande tabblad voor het apparaat dat u gebruikt om de QR-code te scannen. U moet al zijn ingelogd op uw Google-account op dat apparaat.

Stap 2: Log op een andere manier in

Als het apparaat waarbij u probeert in te loggen, een computer is, kunt u de QR-code mogelijk niet scannen.

Een link gebruiken

1. Log in op uw Google-account op het nieuwe apparaat. Wanneer u de QR-code ziet, blijft u op dat scherm.
  2. Open een webbrowser zoals Chrome op een apparaat waarbij u al bent ingelogd.
  3. Geef bovenaan de browser het volgende op: g.co/verifyaccount.

Een andere manier proberen

1. Log in op uw Google-account op het nieuwe apparaat.
  2. Kies Probeer het op een andere manier onder de QR-code.
  3. Kies een andere manier om te verifiëren dat u het bent.