Log ind ved hjælp af QR-koder

Når du logger ind, går Google nogle gange et skridt videre for at bekræfte din identitet. Du får måske mulighed for at scanne en QR-kode (Quick Response) fra en enhed, du allerede er logget ind på.

Trin 1: Vælg din enhed

Vælg nedenstående fane for den enhed, du vil bruge til at scanne din QR-kode. Du skal allerede være logget ind på din Google-konto på den pågældende enhed.

Trin 2: Log ind på en anden måde

Hvis den enhed, du forsøger at logge ind på, er en computer, kan du muligvis ikke scanne QR-koden.

Brug et link

1. Log ind på din Google-konto på den nye enhed. Når du ser QR-koden, skal du blive på skærmen.
  2. På en enhed, hvor du allerede er logget ind, skal du åbne en webbrowser som f.eks. Chrome.
  3. Angiv følgende øverst i browseren: g.co/verifyaccount.

Prøv på en anden måde

1. Log ind på din Google-konto på den nye enhed.
  2. Vælg Prøv en anden måde under QR-koden.
  3. Bekræft din identitet ved at vælge en af mulighederne.