Log ind ved hjælp af QR-koder

Når du logger ind, går Google nogle gange et skridt videre for at bekræfte din identitet. Du får måske mulighed for at scanne en QR-kode (Quick Response) fra en enhed, du allerede er logget ind på.

Trin 1: Vælg din enhed

Vælg nedenstående fane for den enhed, du vil bruge til at scanne din QR-kode. Du skal allerede være logget ind på din Google-konto på den pågældende enhed.

Trin 2: Scan QR-koden

1. Åbn den indbyggede kameraapp på din kompatible Android-telefon eller -tablet.
  2. Peg på QR-koden med kameraet.
  3. Tryk på det banner, der vises på din Android-telefon eller -tablet.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at logge ind.

Du kan prøve at logge på en anden måde, hvis du ikke kan scanne QR-koden.

Jeg kan ikke scanne QR-koden

Tjek din Android-version

Du skal køre Android 9 eller nyere for at scanne QR-koder med den indbyggede kameraapp på din enhed.

Se, hvordan du tjekker og opdaterer din Android-version.

Jeg kan ikke opdatere Android

Hvis din enhed ikke kan køre Android 9 eller nyere, kan du downloade en app, som kan scanne QR-koder.

Skru op for lysstyrken

Sørg for, at lysstyrken på den skærm, der viser QR-koden, er skruet nok op til at kameraet kan registrere koden.

Rens objektivet på dit kamera

Et snavset kameraobjektiv kan forhindre scanningen af en QR-kode. Prøv at rense det med en klud til rengøring af objektiver eller en blød og ren klud.

Hold din telefon i en opretstående stilling

Hvis du ikke holder din telefon lige, kan kameraet have problemer med at scanne QR-koden.

Find den rigtige afstand

Hvis kameraet på din telefon er for tæt på eller for for langt væk fra QR-koden, kan kameraet muligvis ikke scanne den.

• Flyt kameraet tæt på QR-koden. Ryk derefter langsomt kameraet væk fra QR-koden.
  • Placer kameraet ca. 30 cm. fra QR-koden. Ryk derefter langsomt kameraet tættere på QR-koden.

Tip! Sørg for, at QR-koden er i kameraets søger, mens du prøver forskellige afstande.

Log ind på en anden måde

Brug et link

1. Log ind på din Google-konto på den nye enhed. Når du ser QR-koden, skal du blive på skærmen.
  2. På en enhed, hvor du allerede er logget ind, skal du åbne en webbrowser som f.eks. Chrome.
  3. Angiv følgende øverst i browseren: g.co/verifyaccount.

Prøv på en anden måde

1. Log ind på din Google-konto på den nye enhed.
  2. Vælg Prøv en anden måde under QR-koden.
  3. Bekræft din identitet ved at vælge en af mulighederne.