Sisäänkirjautuminen QR-koodin avulla

Kirjautuessasi sisään Google edellyttää toisinaan ylimääräisiä vaiheita henkilöllisyytesi vahvistamiseksi. Voit mahdollisesti skannata QR- eli pikavastauskoodin laitteella, jolla olet jo kirjautuneena sisään.

Vaihe 1: Valitse laite

Valitse alta sen laitteen välilehti, jolla skannaat QR-koodin. Sinun on oltava kirjautuneena Google-tilillesi tällä laitteella.

Vaihe 2: Kirjaudu sisään toisella tavalla

Jos yrität kirjautua sisään tietokoneella, QR-koodin lukeminen ei välttämättä onnistu.

Linkin käyttäminen

1. Kirjaudu Google-tilillesi uudella laitteella. Kun näet QR-koodin, pysy kyseisellä näytöllä.
  2. Avaa selain (esim. Chrome) laitteella, jolla olet jo kirjautuneena sisään.
  3. Kirjoita selaimen yläreunaan g.co/verifyaccount.

Toisen tavan kokeileminen

1. Kirjaudu Google-tilillesi uudella laitteella.
  2. Valitse QR-koodin alta Kokeile toista tapaa.
  3. Valitse toinen henkilöllisyyden vahvistustapa.