Administrer personlig tilpasning av bedrifter for Google-kontoen din

Du kan oppgi at Google-kontoen din brukes for bedriften din. Med personlig tilpasning av bedrift kan Google gi spesialiserte anbefalinger for produkter som kan støtte bedriften din.

Du kan ikke legge til personlig tilpasning av bedrift i kontoer for

Slå personlig tilpasning av bedrift på eller av

Personlig tilpasning av bedrift kan være slått på automatisk hvis du registrerer deg for bedriftsrelaterte Google-produkter, for eksempel Google Min bedrift.

1. På Android-enheten din åpner du Innstillinger-appen og så Google Google-konto.
  2. Trykk på Data og personlig tilpasning øverst.
  3. Trykk på Administrer personlig tilpasning av bedrifter under «Personlig tilpasning av bedrifter».
  4. Slå Personlig tilpasning av bedrifter på eller av.
Tips: Du kan også slå på personlig tilpasning av bedrift ved å velge Opprett en konto og så For å administrere bedriften minpåloggingssiden.

Vis bedriften eller merkevaren din på nettet

Hvis du ikke slår på personlig tilpasning av bedrift, kan du likevel bruke bedriftsrelaterte produkter som Google Min bedrift.

Konfigurer Google Min bedrift

Hvis du administrerer en butikkfront eller en bedrift med tjenesteområde, kan Google Min bedrift passe for deg. Finn ut mer om hvordan du kan bruke Google Min bedrift til å forbedre bedriftens synlighet og informasjon på nettet.

Konfigurer en merkevarekonto

Hvis du vil publisere innhold og kommunisere med kunder gjennom merkevaren din, kan du opprette en merkevarekonto. Finn ut mer om hvordan du oppretter og administrerer en merkevarekonto.

Om forespørsler for bedriftsprodukter

Du kan se forespørsler om å registrere deg for forskjellige Google-produkter og -tjenester du kan bruke til å administrere bedriften din. Hvis du ikke vil se disse forespørslene, kan du slå av personlig tilpasning av bedrift.

Viktig: Hvis du slår av personlig tilpasning av bedrift, kan du fremdeles se enkelte forespørsler fra Google.