Administrer personlig tilpasning av bedrift for Google-kontoen din

Google kan gi deg anbefalinger om produkter og tjenester du kan bruke til å administrere bedriften din. Du kan velge å tilpasse disse anbefalingene med innstillingen for personlig tilpasning av bedrift.

Du kan ikke legge til personlig tilpasning av bedrift i kontoer for

Slå personlig tilpasning av bedrift på eller av

Viktig: Selv om personlig tilpasning av bedrift er slått av, kan du fortsatt se meldinger fra Google om å registrere deg for forskjellige Google-produkter og -tjenester hvis du har brukt et bedriftsverktøy som Google-bedriftsprofil eller Google Ads, eller hvis du ellers har oppgitt at du er en bedrift.

Personlig tilpasning av bedrift kan være slått på automatisk hvis du registrerer deg for bedriftsrelaterte Google-produkter, for eksempel bedriftsprofilen, eller hvis du indikerte at Google-kontoen din skal brukes til å administrere en bedrift, da du opprettet kontoen. Du kan også slå på personlig tilpasning av bedriften etter at kontoen er opprettet. Finn ut hvordan du oppretter en Google-konto.

1. På Android-enheten din åpner du Innstillinger-appen og så Google og så Administrer Google-kontoen din.
  2. Trykk på Data og personlig tilpasning øverst.
  3. Trykk på Administrer personlig tilpasning av bedrifter under «Personlig tilpasning av bedrifter».
  4. Slå Personlig tilpasning av bedrifter på eller av.
Tips: Du kan også slå på personlig tilpasning av bedrift ved å velge Opprett en konto og så For å administrere bedriften minpåloggingssiden.

Skap en tilstedeværelse på nettet for bedriften eller merkevaren din

Hvis du ikke slår på personlig tilpasning av bedrift, kan du likevel bruke bedriftsrelaterte produkter, inkludert bedriftsprofilen.

Konfigurer Bedriftsprofil

Hvis du administrerer en butikkfront eller en bedrift med tjenesteområde, kan Bedriftsprofil passe for deg. Finn ut mer om hvordan du kan bruke Bedriftsprofil til å gjøre bedriften din mer synlig og tilgjengelig på nettet.

Konfigurer en merkevarekonto

Hvis du vil publisere innhold og kommunisere med kunder gjennom merkevaren din, kan du opprette en merkevarekonto. Finn ut mer om hvordan du oppretter og administrerer en merkevarekonto.