Zakelijke personalisatie beheren voor uw Google-account

U kunt aangeven dat uw Google-account wordt gebruikt voor uw bedrijf. Met zakelijke personalisatie kan Google aangepaste aanbevelingen doen voor producten die uw bedrijf kunnen ondersteunen.

U kunt geen zakelijke personalisatie toevoegen aan accounts voor:

Zakelijke personalisatie in- of uitschakelen

1. Open de app Instellingen Instellingen-app en dan Google en dan Google-account op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik bovenaan op Gegevens en personalisatie.
  3. Tik onder 'Zakelijke personalisatie' op Zakelijke personalisatie beheren.
  4. Schakel Zakelijke personalisatie in of uit.
Opmerking: U kunt zakelijke personalisatie ook inschakelen door Een account maken en dan Voor het beheren van mijn bedrijf te selecteren op de inlogpagina.

Een online aanwezigheid creëren voor uw bedrijf of merk

U kunt zakelijke producten zoals Google Mijn Bedrijf ook zonder inschakelen van zakelijke personalisatie gebruiken.

Google Mijn Bedrijf instellen

Als u een fysieke winkel of een bedrijf met een servicegebied beheert, is Google Mijn Bedrijf misschien iets voor u. Meer informatie over het gebruik van Google Mijn Bedrijf om de zichtbaarheid van en online informatie over uw bedrijf te verbeteren.

Een merkaccount instellen

Als u content wilt publiceren en via uw merk met klanten wilt communiceren, kunt u een merkaccount maken. Meer informatie over het maken en beheren van een merkaccount.