Zakelijk profiel beheren voor uw Google-account

U kunt aangeven dat uw Google-account wordt gebruikt voor uw bedrijf. Met zakelijk profiel kan Google aangepaste aanbevelingen doen voor producten die uw bedrijf kunnen ondersteunen.

U kunt geen zakelijk profiel toevoegen aan accounts voor:

Zakelijk profiel in- of uitschakelen

Zakelijk profiel kan automatisch worden ingeschakeld als u zich aanmeldt voor een bedrijfsgerelateerd Google-product zoals Google Mijn Bedrijf.

1. Open de app Instellingen op uw Android-telefoon of -tablet en dan Google Google-account .
  2. Tik bovenaan op Gegevens en personalisatie.
  3. Tik onder 'Zakelijke personalisatie' op Zakelijke personalisatie beheren.
  4. Schakel Zakelijke personalisatie in of uit.
Opmerking: U kunt zakelijk profiel ook inschakelen door Account maken en vervolgens Voor het beheren van mijn bedrijf te selecteren op de inlogpagina.

Een online aanwezigheid creëren voor uw bedrijf of merk

U kunt zakelijke producten zoals Google Mijn Bedrijf ook gebruiken zonder zakelijk profiel in te schakelen.

Google Mijn Bedrijf instellen

Als u een fysieke winkel of een bedrijf met een servicegebied beheert, is Google Mijn Bedrijf misschien iets voor u. Lees meer over het gebruik van Google Mijn Bedrijf om de zichtbaarheid van en online informatie over uw bedrijf te verbeteren.

Een merkaccount instellen

Als u content wilt publiceren en via uw merk met klanten wilt communiceren, kunt u een merkaccount maken. Lees meer over het maken en beheren van een merkaccount.