Yrityskohtaisen personoinnin valinnat Google-tilillä

Voit ilmoittaa, että Google-tilisi on yrityksen käytössä. Yrityskohtainen personointi antaa Googlelle mahdollisuuden tarjota yksilöllisiä tuotesuosituksia, joista voi olla hyötyä liiketoiminnallesi.

Yrityskohtainen personointi ei ole käytettävissä seuraavilla tileillä:

Yrityskohtaisen personoinnin valinta käyttöön

Yrityskohtainen personointi voi olla automaattisesti käytössä, jos rekisteröidyt Google My Businessiin tai muuhun Googlen yritystuotteeseen.

1. Valitse Android-puhelimen tai ‑tabletin Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus and then Google and then Google-tili.
  2. Valitse yläreunasta Data ja personointi.
  3. Valitse Yrityksen personointi ‑kohdasta Määritä yrityksen personointi.
  4. Ota Yrityksen personointi käyttöön tai poista se käytöstä.
Huom. Voit myös ottaa yrityskohtaisen personoinnin käyttöön valitsemalla kirjautumissivulta Luo tili ja sitten Yritystoiminnan pyörittämiseen.

Verkkonäkyvyyden luominen yritykselle tai brändille

Jos et ota yrityskohtaista personointia käyttöön, voit edelleen käyttää Google My Businessia ja muita yrityksiin liittyviä tuotteita.

Google My Businessin määritys

Jos yrityksesi on myymälä tai paikallinen palveluyritys, Google My Business saattaa sopia sinulle. Lue lisää Google My Businessin käytöstä yrityksen verkkonäkyvyyden ja verkossa olevien tietojen parantamiseksi.

Bränditilin määritys

Jos haluat julkaista sisältöä ja pitää yhteyttä asiakkaisiin brändisi kautta, voit luoda bränditilin. Lue lisää bränditilin luomisesta ja ylläpidosta.