Yrityskohtaisen personoinnin valinnat Google-tilillä

Saatat saada Googlelta suosituksia tuotteista ja palveluista, jotka auttavat hallitsemaan yritystä. Mahdollisia suositeltuja tuotteita voivat olla nämä:

• Google Yritysprofiili
  • Google Workspace
  • Google Kauppiaskeskus
  • Google Analytics

Saatat nähdä suosituksia näissä paikoissa:

• Google Haku
  • Gmail tai iOS:n Gmail-sovellus

Voit muokata suosituksia Yrityskohtainen personointi ‐asetuksella.

Yrityskohtainen personointi ei ole käytettävissä seuraavilla tileillä:

Yrityskohtaisen personoinnin laittaminen päälle tai pois päältä

Tärkeää: Jos käytät esimerkiksi Google Yritysprofiilia tai Google Adsia tai olet muuten ilmoittanut edustavasi yritystä, saatat edelleen nähdä Googlelta kehotteita sen eri tuotteisiin ja palveluihin rekisteröitymiseksi, vaikka yrityskohtainen personointi olisi pois päältä. Lue lisää Google Adsin bisnesdatan jakamisesta.

Jos rekisteröidyt Googlen yritystuotteeseen tai jos olet ilmoittanut Google-tilisi luomisen yhteydessä, että sitä käytetään yrityksen asioiden hoitamiseen, yrityskohtainen personointi voi olla automaattisesti päällä. Voit laittaa sen pois päältä milloin tahansa.

Voit laittaa yrityskohtaisen personoinnin päälle myös tilin luomisen jälkeen. Katso, miten voit luoda Google-tilin.

1. Avaa Asetukset-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse Google ja sitten Ylläpidä Google-tiliäsi.
  3. Valitse yläreunasta Ihmiset ja jakaminen.
  4. Valitse "Yritysominaisuudet"-kohdasta Yrityskohtainen personointi.
  5. Laita Yrityskohtainen personointi päälle tai pois päältä.
Vinkki: Voit laittaa yrityskohtaisen personoinnin päälle myös valitsemalla kirjautumissivulta Luo tili ja sitten Yritystoiminnan pyörittämiseen.

Verkkonäkyvyyden luominen yritykselle tai brändille

Voit käyttää Yritysprofiilia ja muita yrityksiin liittyviä tuotteita, vaikka et laittaisi yrityskohtaista personointia päälle.

Yritysprofiilin luominen

Yritysprofiili saattaa sopia sinulle, jos yrityksesi on myymälä tai paikallinen palveluyritys. Lue lisää siitä, kuinka yritysprofiililla voi parantaa yrityksen näkyvyyttä ja yrityksen tietojen saatavuutta verkossa.

Bränditilin käyttöönotto

Jos haluat julkaista sisältöä ja pitää yhteyttä asiakkaisiin brändisi kautta, voit luoda bränditilin. Lue lisää bränditilin luomisesta ja ylläpidosta.

true
Tervetuloa Google-tilille!

Näyttää siltä, että sinulla on uusi Google-tili! Lue, miten voit parantaa käyttökokemustasi Google-tilin tarkistuslistan avulla.