Administrer personlig virksomhedstilpasning på din Google-konto

Du kan få anbefalinger fra Google om produkter og tjenester, der kan hjælpe dig med at administrere din virksomhed. Anbefalede produkter kan bl.a. omfatte:

• Google Virksomhedsprofil
  • Google Workspace
  • Google Merchant Center
  • Google Analytics

Du kan muligvis se disse anbefalinger i:

• Google Søgning
  • Gmail-appen til Android eller iOS

Du kan tilpasse disse anbefalinger via indstillingen "Personlig virksomhedstilpasning".

Du kan ikke tilføje personlig virksomhedstilpasning på konti, der bruges til:

Slå personlig virksomhedstilpasning til eller fra

Vigtigt! Hvis du bruger et virksomhedsværktøj som f.eks. Google Virksomhedsprofil eller Google Ads, eller du på anden vis angiver, at du er en virksomhed, får du muligvis stadig vist nogle beskeder fra Google i de pågældende virksomhedsprodukter om, at du skal tilmelde dig forskellige Google-produkter og -tjenester, selvom personlig virksomhedstilpasning er deaktiveret. Få flere oplysninger om deling af virksomhedsdata i Google Ads.

Hvis du tilmelder dig et virksomhedsrelateret Google-produkt, eller hvis du, da du oprettede din Google-konto, angav, at den ville blive brugt til at administrere en virksomhed, aktiveres personlig virksomhedstilpasning muligvis automatisk. Du kan altid deaktivere indstillingen.

Du kan også aktivere personlig virksomhedstilpasning, efter du har oprettet din konto. Se, hvordan du opretter en Google-konto.

1. Åbn Gmail-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Google-konto.
  3. Tryk på Personer og deling øverst.
  4. Under "Virksomhedsfunktioner" skal du trykke på Virksomhedstilpasning.
  5. Aktivér eller deaktiver Virksomhedstilpasning.
Tip! Du kan også aktivere virksomhedstilpasning ved at vælge Opret en konto og derefter Til min virksomhedloginsiden.

Skab en tilstedeværelse på nettet for din virksomhed eller dit brand

Du kan godt bruge virksomhedsrelaterede produkter såsom Virksomhedsprofil, selvom du ikke aktiverer personlig virksomhedstilpasning.

Konfigurer Virksomhedsprofil

Hvis du har en fysisk butik eller en udekørende servicevirksomhed, er Virksomhedsprofil muligvis det rigtige for dig. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger Virksomhedsprofil til at forbedre oplysningerne om din virksomhed og gøre den mere synlig online.

Konfigurer en brandkonto

Hvis du vil offentliggøre indhold og interagere med kunder via dit brand, kan du oprette en brandkonto. Få flere oplysninger om, hvordan du kan oprette og administrere en brandkonto.

true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.