Administrer virksomhedstilpasning på din Google-konto

Du kan angive, at din Google-konto bruges til din virksomhed. Med virksomhedstilpasning kan Google give tilpassede anbefalinger af produkter, der kan være nyttige for din virksomhed.

Du kan ikke kan tilføje virksomhedstilpasning på konti til:

• Arbejde, skole eller en anden gruppe
  • Børn, der er under minimumsalderen i dit land, og hvis Google-konto er oprettet af deres forældre

Slå virksomhedstilpasning til eller fra

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Indstillinger Appen Indstillinger og derefter Google og derefter Google-konto.
  2. Tryk på Data og tilpasning øverst.
  3. Tryk på Administrer virksomhedstilpasning under "Virksomhedstilpasning".
  4. Slå Virksomhedstilpasning til eller fra.
Bemærk! Du kan også aktivere virksomhedstilpasning ved at vælge Opret en konto og derefter For at administrere min forretningloginsiden.

Skab onlinetilstedeværelse for din virksomhed eller dit brand

Du kan stadig bruge virksomhedsrelaterede produkter såsom Google My Business, selvom du ikke aktiverer virksomhedstilpasning.

Konfigurer Google My Business

Hvis du administrerer en butiksfacade eller en udekørende virksomhed, er Google My Business muligvis det rigtige for dig. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger Google My Business til at forbedre oplysningerne om din virksomhed og dens synlighed online.

Konfigurer en brandkonto

Hvis du vil offentliggøre indhold og interagere med kunder via dit brand, kan du oprette en brandkonto. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter og administrerer en brandkonto.