Gestionar la personalització empresarial per al Compte de Google

Podeu indicar que utilitzeu el Compte de Google per a la vostra empresa. Amb la personalització empresarial, Google pot proporcionar recomanacions personalitzades de productes que us poden ajudar a millorar el funcionament de l'empresa.

La personalització empresarial no es pot afegir als tipus de comptes següents:

Activar o desactivar la personalització empresarial

1. A l'ordinador, aneu al Compte de Google.
  2. A l'esquerra, feu clic a Dades i personalització.
  3. A "Personalització empresarial", toqueu Gestiona la personalització empresarial.
  4. Activeu o desactiveu l'opció Personalització empresarial.
Nota: per activar la personalització empresarial, també podeu seleccionar Crea un compte i, a continuació, Per gestionar el meu negoci a la pàgina d'inici de sessió.

Fer que la vostra empresa o marca tingui presència en línia

Encara que no activeu la personalització empresarial, podeu continuar utilitzant productes relacionats amb el món de l'empresa, com ara Google My Business.

Configurar Google My Business

Si teniu una botiga oberta al públic o una empresa de serveis a domicili, Google My Business us pot resultar útil. Obteniu més informació sobre com podeu fer servir Google My Business per millorar la visibilitat i la informació en línia de l'empresa.

Configurar un compte de marca

Si voleu publicar contingut i interaccionar amb els clients a través de la vostra marca, podeu crear un compte de marca. Obteniu més informació sobre com podeu crear i gestionar un compte de marca.