Gestionar la personalització d'empresa del Compte de Google

Google pot proporcionar recomanacions de productes i serveis que us ajudaran a gestionar l'empresa. Podeu personalitzar aquestes recomanacions amb la configuració de personalització d'empresa.

La personalització d'empresa no es pot afegir als tipus de comptes següents:

Activar o desactivar la personalització d'empresa

Important: encara que la personalització d'empresa estigui desactivada, si heu utilitzat una eina empresarial, com ara Perfil d'empresa a Google o Google Ads, o si heu indicat que sou una empresa, és possible que vegeu algunes sol·licituds de Google per registrar-vos en diversos productes i serveis de Google.

La personalització d'empresa es pot activar automàticament si us registreu en un producte de Google relacionat amb el món empresarial, com ara Perfil d'empresa, o si en crear el Compte de Google, heu indicat que s'utilitzarà per gestionar una empresa. També podeu activar la personalització d'empresa un cop creat el compte. Obteniu més informació sobre com podeu crear un Compte de Google.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto o inical de perfil i, a continuació, Compte de Google.
  3. A la part superior, toqueu Persones i compartició.
  4. A "Funcions d'empresa", toqueu Personalització d'empresa.
  5. Activeu o desactiveu l'opció Personalització d'empresa.
Consell: també podeu activar la personalització d'empresa seleccionant Crea un compte i, a continuació, Per gestionar la meva empresa a la pàgina d'inici de sessió.

Fer que la vostra empresa o marca tingui presència en línia

Encara que no activeu la personalització d'empresa, podeu continuar utilitzant productes relacionats amb el món empresarial, com ara Perfil d'empresa.

Configurar Perfil d'empresa

Si gestioneu un aparador o una empresa amb zona de servei, Perfil d'empresa us pot resultar útil. Obteniu més informació sobre com podeu fer servir Perfil d'empresa per millorar la visibilitat i la informació en línia de la vostra empresa.

Configurar un compte de marca

Si voleu publicar contingut i interaccionar amb els clients a través de la vostra marca, podeu crear un compte de marca. Obteniu més informació sobre com podeu crear i gestionar un compte de marca.

true
Et donem la benvinguda al Compte de Google!

Hem vist que tens un Compte de Google nou! Obtén informació sobre com pots millorar la teva experiència amb la llista de comprovació del teu Compte de Google.

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Aplicacions de Google
true
Cerca al Centre d'ajuda