Malware verwijderen van uw computer

Er zijn een aantal programma's die ongewenste software die op uw computer is geïnstalleerd, kunnen detecteren en verwijderen. We hebben geen relatie met de onderstaande bedrijven en kunnen geen uitspraken doen over de effectiviteit van de programma's. We weten echter wel dat het gebruiken van deze programma's vaak een positief effect heeft en dat het belangrijk is dat u over de meest recente versies beschikt:

Als deze programma's het probleem niet oplossen, gaat u voor extra ondersteuning naar het Helpcentrum van Google Zoeken.

Meer informatie over het verwijderen en rapporteren van malware.