Lägga till alternativa e-postadresser

Du kan lägga till alternativa e-postadresser på ditt konto och använda dem för att logga in, återställa lösenordet med mera.

Om du vill lägga till en alternativ e-postadress i ditt Google-konto gör du så här:

1. Logga in på ditt konto på accounts.google.com.
  2. Klicka på Säkerhet högst upp.
  3. Klicka på Redigera bredvid Återställningsadress i rutan Återställning och varningar.
  4. Klicka på Lägg till en alternativ e-postadress.

Du får då ett meddelande med en verifieringslänk till din alternativa e-postadress. Klicka på länken så kan du börja logga in på kontot med din alternativa adress.

Hittar du inte verifieringsmeddelandet? Läs våra felsökningstips.

Tänk på följande när du lägger till alternativa adresser:

• Du kan inte använda en Gmail-adress som alternativ adress.
  • Du kan inte använda en e-postadress som redan är primär adress för ett annat Google-konto.

Läs om hur alternativa e-postadresser fungerar mellan olika produkter.