Ta bort produkter

Du kan när som helst ta bort vissa produkter från ditt Google-konto. Om du vill ta bort en produkt som du inte längre använder följer du stegen nedan.

1. Öppna Gmail-appen Gmail på en iPhone eller iPad.
    2. Tryck på menyn Meny följt av Inställningar följt av ditt konto följt av Hantera Google-kontot. Om du inte använder Gmail besöker du myaccount.google.com.
  1. Tryck på Data och anpassning högst upp.
  2. Tryck på Radera en tjänst eller ditt konto under Ladda ned, radera eller gör en plan för din data.
  3. Tryck på Radera en tjänst. Du kan behöva logga in.
  4. Välj Ta bort Ta bort bredvid produkten som du vill ta bort.

Om du vill ta bort en produkt som inte visas i Google-kontot besöker du support.google.com och läser mer om produkten i fråga.