Ta bort produkter

Du kan när som helst ta bort vissa produkter från ditt Google-konto. Om du vill ta bort en produkt som du inte längre använder följer du stegen nedan.

1. Öppna appen Inställningar på en telefon eller surfplatta med Android följt av Google följt av Hantera ditt Google-konto.
  2. Tryck på Data och anpassning högst upp.
  3. Tryck på Radera en tjänst eller ditt konto under Ladda ned, radera eller gör en plan för din data.
  4. Tryck på Ta bort tjänster från Google. Du kan behöva logga in.
  5. Klicka på Ta bort Ta bort bredvid produkten du vill ta bort.

Om du vill ta bort en produkt som inte visas i Google-kontot besöker du support.google.com och läser mer om produkten i fråga.