Ta bort produkter

Du kan när som helst ta bort vissa produkter från ditt Google-konto. Om du vill ta bort en produkt som du inte längre använder följer du stegen nedan.

1. Öppna Google-kontot.
  2. Välj Data och anpassning.
  3. Välj Radera en tjänst eller ditt konto under Ladda ned, radera eller gör en plan för din data.
  4. Klicka på Radera en tjänst under Ta bort en av Googles tjänster. Du kan behöva logga in igen.
  5. Klicka på Ta bort Ta bort bredvid produkten som du vill ta bort.

Om du vill ta bort en produkt som inte visas i Google-kontot besöker du support.google.com och läser mer om produkten i fråga.