Fjern produkter

Du kan fjerne bestemte produkter fra Google-kontoen din når som helst. For å fjerne et produkt du ikke bruker lenger, følg trinnene under.

1. Åpne Google-kontoen din.
  2. Klikk på Data og personvern til venstre.
  3. Rull til «Data fra apper og tjenester du bruker».
  4. Under «Last ned eller slett dataene dine» klikker du på Slett en Google-tjeneste. Du må kanskje logge på igjen.
  5. Klikk på Slett Slett ved siden av produktet du vil fjerne.
  6. Følg trinnene på skjermen.

For å fjerne et produkt fra kontoen din som ikke er oppført i Google-kontoen din, gå til support.google.com for å få mer informasjon om bestemte produkter.

true
Velkommen til Google-kontoen!

Vi ser at du har fått en ny Google-konto! Finn ut hvordan du kan få en bedre opplevelse med sjekklisten for Google-kontoen din.