Fjern produkter

Du kan fjerne bestemte produkter fra Google-kontoen din når som helst. For å fjerne et produkt du ikke bruker lenger, følg trinnene under.

1. Åpne Gmail-appen Gmail på iPhone eller iPad. Trykk på Meny Meny og så Innstillinger og så kontoen din og så Administrer Google-kontoen din. Gå til myaccount.google.com hvis du ikke bruker Gmail.
  2. Trykk på Data og personlig tilpasning øverst.
  3. Trykk på Slett en tjeneste eller kontoen din under «Last ned, slett eller lag en plan for dataene dine».
  4. Trykk på Slett tjenester. Du må kanskje logge på.
  5. Velg Fjern Fjern ved siden av produktet du vil fjerne.

For å fjerne et produkt fra kontoen din som ikke er oppført i Google-kontoen din, gå til support.google.com for å få mer informasjon om bestemte produkter.