Producten verwijderen

U kunt op elk gewenst moment bepaalde producten uit uw Google-account verwijderen. Volg de onderstaande stappen om een product te verwijderen dat u niet meer gebruikt.

1. Open de Gmail-app  op uw iPhone of iPad.
    2. Tik rechtsboven op uw profielfoto of initiaal en dan Je Google-account beheren. Als u Gmail niet gebruikt, gaat u naar myaccount.google.com.
  1. Tik bovenaan op Gegevens en personalisatie.
  2. Tik onder 'Uw gegevens downloaden, verwijderen of hier een plan voor maken' op Een service of uw account verwijderen.
  3. Tik op Een service verwijderen. U moet wellicht inloggen.
  4. Selecteer Verwijderen Verwijderen naast het product dat u wilt verwijderen.

Als u een product uit uw account wilt verwijderen dat niet wordt vermeld in uw Google-account, gaat u naar support.google.com voor meer informatie over een specifiek product.