Producten verwijderen

U kunt op elk gewenst moment bepaalde producten uit uw Google-account verwijderen. Volg de onderstaande stappen om een product te verwijderen dat u niet meer gebruikt.

1. Open uw Google-account.
  2. Selecteer Gegevens en personalisatie.
  3. Selecteer Een service of uw account verwijderen onder 'Uw gegevens downloaden, verwijderen of hier een plan voor maken'.
  4. Klik onder 'Een Google-service verwijderen' op Een service verwijderen. U moet wellicht opnieuw inloggen.
  5. Selecteer Verwijderen Verwijderen naast het product dat u wilt verwijderen.

Als u een product uit uw account wilt verwijderen dat niet wordt vermeld in uw Google-account, gaat u naar support.google.com voor meer informatie over een specifiek product.