Tuotteiden poistaminen

Voit poistaa tiettyjä tuotteita Google-tililtäsi milloin tahansa. Jos et enää tarvitse tuotetta, voit poistaa sen alla olevien ohjeiden avulla.

1. Avaa Gmail-sovellus Gmail iPhonella tai iPadilla. Valitse Valikko Valikko ja sitten Asetukset ja sitten tilisi ja sitten Hallinnoi Google-tiliäsi. Jos et käytä Gmailia, siirry sivulle myaccount.google.com.
  2. Valitse yläreunasta Tiedot ja personointi.
  3. Valitse Lataaminen, poistaminen tai dataasi koskeva suunnitelma ‑kohdasta Poista palvelu tai tilisi.
  4. Valitse Poista palvelu. Kirjaudu tarvittaessa sisään.
  5. Valitse poistettavan tuotteen kohdalta Poista Poista.

Jos haluat poistaa tililtäsi tuotteen, jota ei näy Google-tililläsi, katso lisätietoja tuotteista osoitteesta support.google.com.